Friday, August 3, 2012

Adam & Hawa



Wahhhh!!! So excited mngu Drama ni dkuarkan..
adowhhh..dah saat2 aher puasa ni
excited juga mnanti hari raya taun ni..
dharapkan ramadhan dan aidilfitri taun ni
mberi makna yg mdlm pada aku...AMIN~


Mcuba mjdi baek, even pun yg 5 waktu tuh maseh ronggak..ops!
pa2 puwn...just mupok2..hee(cmpur2 pulak bhsa..hee)
bbalik pd entri kali nie...
aku dah excited giler mnanti drama 80 episod ni..
tpi,yg mdukacitakn aku slot dtayangkn tuh dekt channel len..
hmm, (",) xpe2..leyh tgk lagi...


pa2 puwn x sabar nak dgr lagu ost citer nie..
dgr2 lagu nie hasil ciptaan Hafiz AF dan Adi Six Sense..
bjudul MUARA yg dnyanyikn duet oleh Hafiz dan Datuk Siti Nurhaliza
xsbr nak dgr..confirm gempak! i hope so...


pa2 puwn...(brapa byk pa2 puwnlaaa)..hehe
novel nie mmg penah mjdi koleksi aku..
tpi,enth kmana hilangnya..taun 2007 xsilap akula
aku beli novel ni di Kuch..tpi,dah hilang...*SIGH*
Novel kedua aku beli..kih3..tpi,novel ptama yg aku baca
Novel Skandal...best! seriously, masa tuh umo aku 13 taun kot..
baru nak bjinak2 dgn novel..x ingt lagi..


dharapkn hasil karya penulis novel Adam & Maya ni
dpt sambutan yg baik..smestinya,confirm2lah
novel ni puwn dah gempak giler..kira popular lah!
rugilah 2 those yg x penah baca citer nih...
aku maseh ingt jln citer dia..tpi,rasa nak baca balik tuh
ada juga..tgula da rezeki lebih...klu diikutkn ati
tiap2 bulan gaji aku beli novel..byk sgt dah dtarget novel
dpasaran..smpi xmenang tgn nak beli n baca kot!


oleh krana rezeki aku buat msa ni belom mampu nak
mkoleksikn novel smpi byk2..insyaAllah,siket2 ler..
doakn aku dmurahkn rezeki, dpmudahkn sgala urusan...
insyaAllah dpt keja yg bgus n dpt support family aku...
yg plg penting oh byr pinjmn YS...aduiiii...(further study??? hmm...)


okeyhla,sblm aku mlalut lebih baek aku stop...
jari2 nih kalau dah mnaip xpandai nak stop..
p,nasib boleh tekan noktah...ahahha...
klah...next entri aku akn update benda len..
kbizian sgt smpi x dpt nak update entri mcm slalu..
masa sering mcemburui aku...keadaan x mnyebelahi aku..:)


kbai~ salam!


p/s: Aku dapat angpau raya eh! tkejut aku da someone kol opis mntk no fown aku...xkenal pown...apa2 puwn  thank q uncle! smoga uncle dmurahkn rezeki...(tpi,seriously aku mula2 nervous, pa pulak apek nih nak dgn no fown aku..seram sejuk..siap tnya aku balik umah x,at last dpt duit raya! best! TQVM! Ops! rahsia2..kkantoian nanti...


p/s/s: Aku blom mintak cuti KONVO....urm,g ke x nih...(",) Hotel dah booked~ insyaAllah...


p/s/s/s: Kawanku,temanku,sorry klambatan mahu mgepost hadiah hari jdimu.aku kbizian.tgu yer! :)


p/s/s/s/s: MENCARI PENAWAR QASEH bab 15..otw, hope kpd pembaca aku yg setia mgikuti kisah slanjutnya...hehe..TQVM krana sokongan anda..& jgn lupa check it out juga hasil karya twin aku...best! confirm korang mlekat...Kahwin EXPRESS sila ke SINI

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:: Untuk apa meraih kecintaan manusia andai diri dimurkai Sang Pencipta. Berilmu bukan bererti menunjukkan kepandaian tetapi hanyalah utk diamalkan. Tiada berguna memperoleh sanjungan disisi ramai andai diri hina disisi Tuhan. Aku hanyalah seorang hamba hina yg sering diselubungi dosa-dosa. Hanya mampu merayu dan mengharap agar diri ini kembali bersih sebelum pergi mengadap Illahi::




Red Butterfly