Friday, July 13, 2012

Nostalgia Zaman Kanak-Kanak Ku


Ow...maseh ingat kartun2 ini??? aceceh...
inilah salah satu my favorite tv show...
Usop Santorian~
menemani diri dkala mnanti senja nan tiba..hehe..
pada korang yg dlm lingkungan umo aku 20 n something
mesti penah tgk kartun2 nih...layan kan3???

hehe.best betoi la bila tringat masa zaman kgemilangan ku dulu..
hahaha.KLMJ!!! Kenangan lalu mgusik jiwa...cehhh~
haha..Keluang Man pon adowh ha...
penyelamat Nusa & Bangsa...hahahaa..
siang di Hospital Mental, malam jdi Hero...
lagu cita nie pun aku suka...kih3...
Anak2 Sidek lagilah bestttt...
siri kartun skrg x mcm dulu...setuju x???
p, x sumalahhh..ada yg mmg best...
p,aku rasa yg dulu lagi best...
aku mmg suka tgk cita kartun even dah mningkt dewasa..
acecehhh...best bah! heheee...
Kartun skrg yg aku layan Upin & Ipin,Oggy & Cockroaches,
Princess2,Tom & Jerry, Shin Chan,Doraemon & etc...
knapa cita Segah di Nusantara xda lagi ek???
best jugak cita tuhhh
urm,byk btol lah kartun best dulu....
Sailormoon mesti yg gegurl penah pilih2...
aku nak yg pink tu,ku nak yg jupiter,& so on...kih3...LUCU!
tpi,nasib sailor moon nih maseh dtayangkn...
klu boleh nak request balik kartun lama dtayangkn semula
mgembalikan nostalgia zaman kanak2 aku dulu..hehe..
mesti bestttt!!!
Time kecik2 suka mkn benda nih....kih3...
jom2 kita kembali ke zaman dulu..mkn lagi!
Haa, yg nih penah mkn x???
tipulah korang x penah mkn..sedap nih...
nak belilah...lama dah x mkn...hehe
OW! Krinduan dgn mainan nih!!!
Tidak!
I know that i'm getting older...isk3
Okeyh2, udah2...stop dulu smpi sini...
sampai bjumpa lagi yea..hehe..
kbai~
(Layan lagu nih~)
p/s: Aku masih tcari2 n tfikir2 nak bagi adiah pa dgn kawan ku sorg tuh???(",)
      Kbluran mlanda diri..dah lama pk x dpt2 idea...hehe..sory lmbt cket der..
      sibuk cket...baru balik dri tg.manis..sat lagi i post okeyh!
p/s: x lamak gik posa...Yea! Yea!
p/s: Kerja3!!!

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:: Untuk apa meraih kecintaan manusia andai diri dimurkai Sang Pencipta. Berilmu bukan bererti menunjukkan kepandaian tetapi hanyalah utk diamalkan. Tiada berguna memperoleh sanjungan disisi ramai andai diri hina disisi Tuhan. Aku hanyalah seorang hamba hina yg sering diselubungi dosa-dosa. Hanya mampu merayu dan mengharap agar diri ini kembali bersih sebelum pergi mengadap Illahi::




Red Butterfly