Sunday, April 29, 2012

Open Interview

Assalamualaikum....:)

Waaaa...lamanyer x update blog...
kbizian melanda diri...yahhhh!!! word, bukan...(busy2)
ahahaha...spjg bulan nih mmg sibuk..
tpi,bukn sibuk apa..mlalut aje duk diumah...
klu sibuk pun bisnes2 cket...

tpi,mmg mmematkn...ahahaha....
kerja ney x lelah nakkkk..p,yala teyk..nsib badan...
cakap pasal kerja...
urm...smlm aku n kengkwn yg len g open intrvw...
last minute baru ingt da open intrvw di dewan suarah Bintulu...
mlm tuh baru tringt..adalah bpk n kwn len ckp da intrvw smggu sblm tuh
tpi,aku just ckp okeyh2 aje.p,last2 lupaaaak..nang adaaaa!!!

p,nsiblah mlm ya abah aku yg ingtkn..dahla xda prepare pa2..
adoi..then trus msg ura soh join skali..
sama2 geng mganggur..hee..p,pganggur thormatlah..hee
dahla blit dari bjln mlm ya aher..
xsempt mok prepare pa2..

bgu2 esok pgi..mandi,xsempat pun nak breakfast,terus drive
ambik ura di whaft..nsibla suma sijil2 dbawa...
just my cv ttgal..uwaaaaaa...
but dun wory be epy..my twin dtg tgh hari tu bawa skali..
alya dtg sbelh ptg sebb pgi tuh dia ada sekolh..
beysalah cikgu..ehee..tpi,mmg byklah org..nak tgu turn..
isi borang pmohonan..dahla ada yg borang yg tebal..mlalut2..adoi..
klu simple je yg kena isi xpe jugak..
dah ambik no gilirn..pjg owwww~

Nervous? mmg x lah..mula2 aje masa dtg tuh..tgk org ramai..
waaa..nebesnyer..smpi penin palak..ahahah...
tpi,dah boring2 tgu turn dtg then talk3 okeyh je..
p,ku sempt isi 2 company je..
penat tgu turn..byk sgt org bla mjelang tgh hari..
kwn2 aku pun byk jugak dtg..
kwn yg dah lama x jumpa pun leyh jumpa smlm..
dari 8 mlm smpi 3.30 ptg kita org dekt Dewan Suarah..
aku n ura dah give up just tgu alya aje...

ada interviewer ckp klu kami di short listed akan dhbgi..
aku just apply 2 aje..apa barang...
tpi,dia org ckp klu x dpt pergi suma intrvw tuh..
boleh ambik borang n anta resume ke company dia org terus
kan kta dah tahu company apa yg ada kkosongn so, anta ajelah..
nak x nak aje..p,ada satu company tuh result dia kuar cept sgt..
klu kitaorg dpt msg jam 4 ptg nanti kami adalh calon yg tpilih..
then mesti g briefing mlm tuh dcompany dia org jam 7.30...

so,bla dah blik dri dewan suarah kitaorg g lepk2 d tjg batu..
lapakkkk...tgu punya tgu..jeng3..kitaorg dpt msg tuh...
CONGRATULATIONS!!!
ahahaha..sumala geng2 dpt..tpi,2323 dah asa nyawa ku..
urm,mowk x mowk mesti tnyk parent lok..
mlm ya blit jam 10.30 mlm..tgh pk..
mowk kerja x di sia ow..kerja x kerja x...hmmm...(",)

last2 bpk aku x suruh...still CONFUSE...
camne nie...adoi..pening kepala..
rilex2 lu lah..ada apa2 gud news nanti I kasi tau lah..ahaha...
daa..k bai...:)

p/s: Wey2...berat bdn aku naik 2kg..uwaaa!!!! dah turun naik blik..
camne nie????!!!

p/s: kerja...kerja..kerja..TENSION...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:: Untuk apa meraih kecintaan manusia andai diri dimurkai Sang Pencipta. Berilmu bukan bererti menunjukkan kepandaian tetapi hanyalah utk diamalkan. Tiada berguna memperoleh sanjungan disisi ramai andai diri hina disisi Tuhan. Aku hanyalah seorang hamba hina yg sering diselubungi dosa-dosa. Hanya mampu merayu dan mengharap agar diri ini kembali bersih sebelum pergi mengadap Illahi::




Red Butterfly