Friday, January 13, 2012

♥ Sugar Glider ♥

Assalamualaikum...:)

So guyysss...apa khabar???hope siht2 stiasa la ye..:)
okeyhla..bbalik pd entri kali ni..
aku tgh borink malam2 gini..so,tba2 la t'pk
pasal Sugar Glider nih...mesti ramai yg tahu n lowm tahu
apa itu Sugar Glider...hah..itula pasal..
aku kemaruk sgt nak ada sekor Sugar Glider Pet ni...
cute miut gittuuuu..hek3...entahla..

Kalau tgk mana2 Fb ke blog ke..video ke..
Sugar Glider ni mmg dah jdi trend..mesti ada gak..
p,yela kan pahm2 aje susah nak dpt..n mahal(depend)..
lebih2 lagi dsarawk not sure masih lowm ada lagi kottt...
arap2 ada coming soon la...nak sangattttt!!!
hehehhee...dpt jdi genk kucing2 aku..kih3..Toto n Amuni..

Binatang ni jinak..n x la mnakutkn..
p,maybe utk sapa2 yg smmgnya geli dgn kucing
or binatang seumpamanya...hee..xbrani kottt..
xpe2..leyh slow2..rugi tau xsyg kucing or binatang pliharaan
yg lain(halal)...entahla..mcm kwn kala suka & duka gak la..
dpt jdi teman bmain,bborak,mcm2 la..hee
tpulang dgn individu itu sdiri jugak..

Tapi,aku blowm tahu sgt pasal Sugar Glider nih..
apa benda alah dia..suke ape..mkn ape...
nantila aku g check it out be4 aku beli...
& cuba try tanya2la kwn2 yg ada pet ni kan..hee..

Seronok pulak aku nak ada Sugar Glider ni..
eii..Gerammmm tgk bulu2 dia..
arap2 x gadoh la dgn c Amuni yg kuat jeles tu..kih3...
insyaAllah klu da rezeki nantila..depends..hee

So,ari ni aku duk mlalut diumah aje...
buat rutin harian mjdi driver yg bhemah..hek3...
tanpa gaji maybe..kih3..xpe,ikhlas bgun awal2 pgi..haha..
p,nak kasitau gak..anak buah aku..Seri dah dpt
tuka tadika baru lagi..better than be4 kot..

Mudah2an dia biasala ye dgn tadika baru tu nanti..
x ngis2..x tkut2..arap2la..
klu dia msuk tadika baru ni..hah..sonang
sikit dia terus msuk tahun1..dah ada dlm list nama..
tpi,tmpt blaja ni sama aje mana2 tmpt..
bezanya dri kta n individu itu sdiri..
nak study smart or study hard..huh??? kih3..

Okeyhla..stop mlalut..aku nak p tdoq!
mgantuk sgt2...sgt2 penat ari ni..
dan sgt2 byk mkn ari ni..ahahhaahaha....
csya boboiyot..kih3...katakan X NAK
pada perut BOYOT..tidaakkkkk!!!
tpaksa la aku bbekung tiap2 mlm..hahaha..ooppss!
Okeyhla..see u guys later...
nanti i update entri len lagi..yee..daa..Nyte..Tc..Salam..:)


P/s: TAHNIAH diucapkan kepada Ally Iskandar & Farah Lee yg
akan mlangsungkn pkahwinan pd 20Jan2012 ni..wow!
Untung Ally dpt Farah Lee..Muslimah sejati tuhhh..ayu n beauty with da brain!
cayalah Ally!!! Congratzzzzz~

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:: Untuk apa meraih kecintaan manusia andai diri dimurkai Sang Pencipta. Berilmu bukan bererti menunjukkan kepandaian tetapi hanyalah utk diamalkan. Tiada berguna memperoleh sanjungan disisi ramai andai diri hina disisi Tuhan. Aku hanyalah seorang hamba hina yg sering diselubungi dosa-dosa. Hanya mampu merayu dan mengharap agar diri ini kembali bersih sebelum pergi mengadap Illahi::




Red Butterfly