Saturday, December 17, 2011

Beto Kusyairy,,,♥ ♥ ♥



Assalamualaikum guysss...so,my title utk entri aku kali ini..hhahaha..
Beto Kusyairy..or nama btol dia Nurkusyairi Zakuan bin Osman...
cantik btoi la nama dia..hehe..urm,dri ari tu dah aku
nak update pasl actor ksukaan aku ni..p,asyik tlupa aje..hee
actually,dri dulu dah aku suka dgn Beto..
but i means "DULU" tu baru2 aje eh..haha
itu pun masa aku tengok dlm cite Kashaf Imani di Astro Ria kot..or Prima..
x sure gak..hee..p,mmg best cite tu..tak sah nak ckp pjg2...
urm.. mmg suwwiiiiittttt..n Beto ensem kot..haha..leyh la tahan..
p,pa2 puwn..he was MARRIED 
laki org leyh..hehe..*SIGH*
hahahahahahah..xpe la eh..juz minat aje..
lakonan dia puwn mantopp2..aku suke actor mcm Beto ni..
dia bsahaja n humble..suke la tgk muka dia..speechless pulak..
x tau nak describe mcm mane..hahahahahah..
tpi, masa dia blakon dlm cite Warkah Terakhir Rosly Dhoby
puwn mmg aku dah suke tgk muka dia..hmmm....
tak salah aku dia ada blakon gak dlm filem Istanbul! Aku datang..
bsama dgn Lisa Surihani & Tomok..urm,mcm best..hee
p,xpe..kta wait n see aje nanti..alright???
aku share la sikit pix Beto Kushairy ni dlm blog aku..
utk tatapan para readers2..tu puwn.
.klu ada ler org mbaca entri aku ni..(kih3)
actually,aku suka lagi la Beto Kushairy ni rambut pendek..smart..
mcm dlm cite Kashaf Imani tu..sedap mata aku mmandang..
dlm cite Juvana puwn best tgk dia blakon..urm..(asyik mmuji aje..hek3)
lagi satu yg aku suke tgk Beto ni..bibir dia tu..so,suwiiittt la..
urm..tak nak ckp byk..kecian bini dia..hee..
so,mmg btuah la bini dia dpt mmiliki Beto Kushairy sbgi suami..
tpi,itu la kn..mesti besr risiko dpt suami ensem mcm Beto or my Aaron aziz..
hahahahahahahahahahhahahahahahahahah..
knapa ek sume laki ensem2 sume dah kawen..
nama mereka puwn mkin mlonjat naik..hern aku!
mkin tua mkin ensem kot..hehe..anugerah Allah..so.bsyukur la eh..hee
urm..okeyhla..mls nak ckp byk..kta layan la lagi gmbr2 Beto Kushairy ni..
p,aku suggest la kat korang...yg lowm tgk cite Kashaf Imani ni..
better korang tgk.besttt!!! x rugi..p,klu da lagi kuar
di astro ria confirm aku tcegt kat depn tv aje..haha..
dah2..smpi esok aku x abis taip ni klu cakp pasal Kashaf..oopss..
Beto la..p,sodapp la pulk nama Kashaf tu..nak la nama tu..
sat lagi aku guna dlm cerpen aku..kih3..ep3..study2..
csya..kata nak lulus instrvw n exam instep..so,now!
STUDY!!! hek3..klah..Daa..Wsalam..






♥ BETO KUSYAIRY ♥

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:: Untuk apa meraih kecintaan manusia andai diri dimurkai Sang Pencipta. Berilmu bukan bererti menunjukkan kepandaian tetapi hanyalah utk diamalkan. Tiada berguna memperoleh sanjungan disisi ramai andai diri hina disisi Tuhan. Aku hanyalah seorang hamba hina yg sering diselubungi dosa-dosa. Hanya mampu merayu dan mengharap agar diri ini kembali bersih sebelum pergi mengadap Illahi::




Red Butterfly