Friday, September 2, 2011

Keputusan Rayuan UPU lepasan STPM/Setaraf Pada 17 September 2011

TARIKH SEMAKAN KEPUTUSAN RAYUAN UPU LEPASAN STPM / SETARAF 2011/2012


Berdasarkan pengumuman di Laman Web Rasmi Kemasukan ke IPTA, tarikh semakan keputusan rayuan UPU lepasan STPM / setaraf 2011/2012 akan diumukan pada minggu ke-3 September.
“SEMAKAN KEPUTUSAN e-RAYUAN PERMOHONAN KEMASUKAN KE IPTA (IJAZAH PERTAMA) PROGRAM PENGAJIAN LEPASAN STPM/SETARAF SESI AKADEMIK 2011/2012 AKAN DIUMUMKAN PADA MINNGU KE-3 SEPTEMBER” – Laman Web Rasmi Kemasukan ke IPTA"
 Perhatian kepada dalon-calon yang membuat permohonan rayuan ke UPU bagi lepasan STPM dan Setaraf,kami mendapat maklumat bahawa keputusan rayuan akan diumumkan pada 17 September 2011 nanti.
Insya-Allah,jika tiada masalah keputusan boleh disemak di laman web UPU,http://upu.mohe.gov.my/ dan berita terkini mengenai berita pendidikan boleh diperolehi menerusi facebook Portal Pendidikan Malaysia.
P/s: InsyaAllah kta suma dpt ow..Aminnn..7x...

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:: Untuk apa meraih kecintaan manusia andai diri dimurkai Sang Pencipta. Berilmu bukan bererti menunjukkan kepandaian tetapi hanyalah utk diamalkan. Tiada berguna memperoleh sanjungan disisi ramai andai diri hina disisi Tuhan. Aku hanyalah seorang hamba hina yg sering diselubungi dosa-dosa. Hanya mampu merayu dan mengharap agar diri ini kembali bersih sebelum pergi mengadap Illahi::
Red Butterfly