Monday, August 15, 2011

Nabil Raja Lawak bakal menamatkan zaman bujangnya

Tahniah diucapkan keada Nabil Raja Lawak(28) yang bakal menamatkan zaman bujangnya september ini
bersama dengan Nazirah Ayub(23) yang diakui dikenali oleh Nabil sejak enam tahun yang lalu.
Nazirah Ayub merupakan kawan baik kepada adik ipar kepada Nabil, oleh kerana hubungan mereka yang sudah lama mengenali diri masing-masing dalam tempoh yang lama dan hubungan yang semakin rapat itu telah membuahkan bibit -bibit cinta diantara mereka. Nazirah Ayub juga merupakan bekas pramugari Air Asia.


Berikut merupakan petikan di Berita Harian, 14 Ogos 2011:

Selepas terpalit dengan pelbagai kontroversi dan gosip cinta, artis komedi, Ahmad Nabil Ahmad (28), 
membuat pengakuan mahu mengakhiri zaman bujang apabila memilih bekas pramugari syarikat penerbangan Air Asia Bhd, Nazirah Ayub (23), yang dikenali sejak enam tahun yang lalu, sebagai suri hidupnya.

P/s: Tahniah diucapkan kpd Nabil n Nazirah & smoga sgala psiapan pkahwinan akan bjln dgn lancar. Dharap slps ini berakhirinya sgala gosip cinta mngenai Nabil :)
0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:: Untuk apa meraih kecintaan manusia andai diri dimurkai Sang Pencipta. Berilmu bukan bererti menunjukkan kepandaian tetapi hanyalah utk diamalkan. Tiada berguna memperoleh sanjungan disisi ramai andai diri hina disisi Tuhan. Aku hanyalah seorang hamba hina yg sering diselubungi dosa-dosa. Hanya mampu merayu dan mengharap agar diri ini kembali bersih sebelum pergi mengadap Illahi::
Red Butterfly