Thursday, December 31, 2009

Penundaan Tarikh Keputusan Peperiksaan Akhir (Online) Sesi Julai 2009

Dukacita dimaklumkan bahawa tarikh pengumuman Keputusan Peperiksaan Akhir (online) terpaksa ditunda ke tarikh yang akan dimaklumkan kelak. Ini adalah disebabkan masalah teknikal terhadap sistem semakan keputusan peperiksaan online. Walaubagaimanapun, pelajar boleh membuat semakan keputusan peperiksaan dengan menelefon terus ke Unit Peperiksaan PMU di talian 084-874001 atau menghantar e-mel ke alamat anuar@pmu.edu.my atau nuar_jetty83@hotmail.com dengan menyatakan Nama Pelajar dan Nombor Pelajar.
Sila layari laman web PMU untuk kemaskini terkini berkenaan dengan semakan keputusan peperiksaan secara online. Segala kesulitan yang dihadapi adalah amat dikesali.Harap maklum.

0 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
:: Untuk apa meraih kecintaan manusia andai diri dimurkai Sang Pencipta. Berilmu bukan bererti menunjukkan kepandaian tetapi hanyalah utk diamalkan. Tiada berguna memperoleh sanjungan disisi ramai andai diri hina disisi Tuhan. Aku hanyalah seorang hamba hina yg sering diselubungi dosa-dosa. Hanya mampu merayu dan mengharap agar diri ini kembali bersih sebelum pergi mengadap Illahi::
Red Butterfly